Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Mono blok beden örgüsı dizi sistemi veya panik bar sisteminin kilidin deruninden sabık 4 tane cıvata ile bir birine rabıtalanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüce sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı derunlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yaşam kurtarmaktadır.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, hariça güzel açılan panik pas kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin kıvılcım ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Mimarida kâin insanoğluın eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme altına tuzakınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanların hafif bir itmesi ile içeriden dışarıya yakın açılmaktadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında istanbul Yanggın kapısı fiyatları strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya maslahatleri cihetiyle kapılar hüsran görmez.

Dairesel tasarım, kadem izini en aza indirirken gür amudi harekete destur verir ve bu da onu hem ikametgâh hem bile ticari binalar bâtınin kılgın bir seçim haline getirir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden elan bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Safi olarak anlamanız bağırsakin zirya daha önce uygulaması strüktürlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle üleşmek istiyorum.

 60dk ve 120dk gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

1 mm veya henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok daha iyi ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar yükselmekı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Report this wiki page